Duo 7dBi Indoor Omni-Directional Antenna

TEW-AI77OB (Version v1.1R)
  • Hochleistungsfähige Antenne erlaubt drahtlose Verbindungen über große Entfernungen
  • Einstellbare Antennen lassen sich um 180° neigen und um 360° drehen, um eine optimale Signalübertragung zu erreichen
  • Antennenfuß kann auf den meisten Oberflächen befestigt werden
  • Kompatibel mit Geräten der Standards 2,4 GHz Wireless-B, -G und -N

Ausgelaufene Produkte
The TEW-AI77OB (Version v1.1R) has been discontinued.  For a list of discontinued products, click here.
Hardware
Frequency 2.4 – 2.5GHz wireless b/g/n
Gain 7dBi
Connectors  2 Reverse SMA female connectors (to the device)
Cable Type/ Material 2-in-1 GDC-201B black color/ PVC
Cable length 0.9m / 3ft
Stand color Material Black/ ABS
Polarization Linear, Vertical
VSWR 2.0: 1 Max
HPBW/Horizontal 360°
HPBW / Vertical 20
Impedance 50 Ohm
Operating Temperature -20°C to 65℃ (-4°F to 149°F)
Storage Temperature -30°C to 75℃ (-22°F to 167°F)
Humidity 95% @ 55°C
Cable Attenuation 11b/g : 1.2dB/m
Dimension (L x W x H) 165 x 62 x 300mm (with antenna installed)
Weight 275g / 9.8oz
Works with Access point, router or desktop PCI adaptor with detachable antennas and Reverse SMA male connectors
Package contents Antenna stand
2x 7dBi Omni-Directional antenna
Quick Install Guide
Mounting kit

Packungsinhalt

• TEW-AI77OB
  • Multi-Language Quick Installation Guide
  • Mounting kit