Punto de acceso wireless de banda dual AC1200

TEW-814DAP   (Version v1.0R)

• Punto de acceso wireless AC de banda dual concurrente y de alto rendimiento
  • AC1200: Banda wireless AC a 867 Mbps + wireless N a 300 Mbps
  • Modos de punto de acceso (AP), cliente, repetidor, WDS, y AP + WDS
  • Puerto LAN Gigabit
  • Conecte dispositivos gracias a la configuración Wi-Fi protegida (WPS) y con solo tocar un botón
DISCONTINUED PRODUCT
The TEW-814DAP (Version v1.0R) has been discontinued. It has been replaced by the TEW-826DAP (Version v1.5R). For a list of discontinued products, click here.