Access point wireless dual band AC1200

TEW-814DAP   (Version v1.0R)

• Access point wireless AC ad alte prestazioni e doppia banda simulatanea
  • Bande AC1200: 867 Mbps wireless AC + 300 Mbps wireless N
  • Modalità access point (AP), client, ripetitore, WDS e WDS + AP
  • Porta LAN gigabit
  • Connessione dei dispositivi con un semplice tocco grazie al Wi-Fi Protected Setup (WPS)
DISCONTINUED PRODUCT
The TEW-814DAP (Version v1.0R) has been discontinued. It has been replaced by the TEW-826DAP (Version v1.5R). For a list of discontinued products, click here.