32-Bit PCI 10/100 MBit/s NWay Fast-Ethernet-Adapter mit ACPI Wake-on-LAN

TE100-PCIWA (Version 1.0)
  • Seamlessly surf the Internet and share data rich content
  • Wake-On-LAN wakes up your computer when a signal is received
  • Double your network speed to 200Mbps with full duplex technology
  • Easy Plug and Play installation

Ausgelaufene Produkte
The TE100-PCIWA (Version 1.0) has been discontinued.  For a list of discontinued products, click here.
  • Hardware
  • Standards:
  • IEEE 802.3 10Base-T
  • IEEE 802.3µ 100Base-TX
  • Protokoll:
  • CSMA/CD
  • Netzwerkkabel:
  • UTP Kat. 5 (100 m), EIA/TIA-568 100 Ohm abgeschirmtes, verdrilltes Kabel (STP) (100 m)
  • Datenübertragungsrate:
  • 10/100 MBit/s (Halbduplex), 20/200 MBit/s (Vollduplex)
  • Diagnose-LEDs:
  • Link und Aktivität
  • Durch Treiber unterstützte Netzwerke:
  • Novell NetWare ODI, NDIS, SCO UNIX, LAN-Manager, Windows 95/98/NT, Windows for Workgroups, Pakettreiber, LAN-Server, Warp-Server u.v.a.
  • Temperatur:
  • Betrieb: 0 °C bis 50 °C
  • Lagerung: -20 °C bis 80 °C
  • Luftfeuchtigkeit:
  • 10 % bis 90 % (nicht kondensierend)
  • Zertifizierungen:
  • FCC, CE, VCCI-II