10/100 MBit/s CardBus-Ethernet-Adapter mit XpressPortT

TE100-PCBUSR (Version 1.0)
  • Install a fast Ethernet port on your laptop in minutes
  • Save time by sharing files and accessing data quickly
  • Plug it in and start accessing the network right away

Ausgelaufene Produkte
The TE100-PCBUSR (Version 1.0) has been discontinued.  For a list of discontinued products, click here.
  • Hardware
  • Standards:
  • IEEE 802.3 für 10Base-T
  • IEEE 802.3µ für 100Base-TX PCMCIA CardBus PC-Kartenstandard
  • Kabel:
  • Kat. 3, 4, 5 UTP/STP für 10Base-T, max. 100 Meter, Kat. 5 UTP/STP für 100Base-TX, max. 100 Meter
  • Unterstützte Karten/Fassungen:
  • PC-Karten-Standard, Direct-Enabler-Funktion für Windows NT 4.x DOS/Windows 3.1
  • Durch Treiber unterstützte Netzwerke:
  • Windows for Workgroup 3.11, Windows 95/98/ME/NT/2000/XP, Novell NetWare 3.x & 4.x Client, Personal NetWare, NetWare Microsoft LAN Manager, Artisoft LANtastic, IBM LAN, DEC Pathworks, FTP, PC/TCP, Packet Driver, Linux
  • Diagnose-LEDs:
  • Verbindung mit 10 MBit/s, Verbindung mit 100 MBit/s, Aktivität
  • Abmessungen:
  • 120 x 54 x 16 mm
  • Temperatur:
  • Betrieb: 0 °C bis 65 °C
  • Lagerung: 0 °C bis 70 °C
  • Luftfeuchtigkeit:
  • 10 % - 95 % (nicht kondensierend)
  • Stromverbrauch:
  • 10 MBit/s: +3,3 V Gleichstrom, 107 mA max.
  • 100 MBit/s: +3,3 V Gleichstrom, 104 mA max.
  • Tiefschlaf: 98 mA
  • Zertifizierungen:
  • FCC, UL, CE