10/100 MBit/s PCMCI-Ethernet-Karte mit XpressPortT

TE100-PC16R (Version 1.0)
  • The perfect solution for connecting to today’s high-speed LAN through your laptop computer
  • Enjoy data rates up to 200Mbps and Xpressport technology
  • Ultra low power consumption and Universal Plug and Play

Ausgelaufene Produkte
The TE100-PC16R (Version 1.0) has been discontinued.  For a list of discontinued products, click here.
  • Hardware
  • Standards:
  • IEEE 802.3 für 10Base-T
  • IEEE 802.3µ für 100Base-TX
  • Kabel:
  • Kat. 3, 4, 5 UTP/STP für 10Base-T, max. 100 Meter, Kat. 5 UTP/STP für 100Base-TX, max. 100 Meter
  • Unterstützte Karten/Fassungen:
  • Standard für PC-Karten 2.0 und darüber
  • Durch Treiber unterstützte Netzwerke:
  • Windows for Workgroups 3.11, Windows 95/98/ME/NT/2000/XP, Novell Net-Ware 3.x & 4.x Client, Personal NetWare, NetWare Microsoft LAN Manager, Artisoft LANtastic, IBM LAN, DEC Pathworks, FTP, PC/TCP, Packet Driver, Linux
  • Diagnose-LEDs:
  • Stromversorgung/Senden, Verbindung/Empfangen, 10/100 MBit/s
  • Abmessungen:
  • 120 x 54 x 16 mm
  • Temperatur:
  • Betrieb: 0 °C bis 65 °C
  • Lagerung: 0 °C bis 70 °C
  • Luftfeuchtigkeit:
  • 10 % - 95 % (nicht kondensierend)
  • Stromverbrauch:
  • Betrieb: +5 V Gleichstrom (normal).
  • 10 MBit/s: max. 190 mA
  • 100 MBit/s: max. 260 mA
  • Zertifizierungen:
  • FCC, UL, CE